KONSERT, DJ, SCENE, UNDERHOLDNING OG BARER I KULTURKIRKEN JAKOB. STREET FOOD, MINGLING, SITTEGRUPPER OG BARER UTE I JAKOBS HAGE. GJØR SOMMERFESTEN TIL NOE HELT SPESIELT!

"Rambøll hadde en strålende sommerfest i Kulturkirken Jakob og Jakobs Hage sommeren 2023. Det fungerte utmerket å bruke uteområdet til å spise og mingle før vi flyttet oss inn i kirkerommet for underholdning og fest utover kvelden»

Sommerfest med festivalfølelsen

Vi kan invitere til det som kanskje er Oslos råeste konsept for sommerfest. Når gjestene ankommer får de utdelt festivalbånd som på forhånd er avtalt hva inneholder. Med mulighet for inntil 500 gjester er det vanskelig og ikke kjenne på festivalfølelsen når dørene åpnes og alle slippes inn - noe som skjer ved hovedinngangen til kirken.

Hyggelig stemning i Hagen

Kirkerommet er en historie i seg selv og når scenen er satt ut ifra deres ønsker blir det en fantastisk opplevelse. Lydanlegget i Kulturkirken Jakob er av høy kvalitet og stedet er en anerkjent konsertscene i Norge. Med tanke på atmosfære, stemning og ikke minst akustikk er dette et helt unikt lokale i Oslo. Kombinasjonen Jakobs Hage og Kulturkirken for sommerfest er en sikker vinner!

Stemingen er til å ta og føle på i Kirkerommet

Værsikkert

Med både mulighet for segl over store deler av sittegruppene ute, evt supplering med telt og kirken som er inne, er festen også skånet dersom det skulle bli dårlig vær. For booking eller befaring kontakt oss her.

Se gjerne flere selskapslokaler i Oslo her.